liker

torsdag 30. januar 2014

Oppskrift på suksessterten..

Den ble veldig god..
..så her kommer oppskriften.
Lett å lage er den og :)
Nøttebunn:
4 stk eggehvite
150 g melis
150 g hasselnøtter eller mandler
Suksess-krem:
4 stk eggeplomme
1 dl kremfløte
125 g sukker
1 ts vaniljesukker
150 g smør
Pynt:
  hakkede pistasjenøtter eller revet sjokolade
Fremgangsmåte:
Bland melis og malte mandler/nøtter.
 Vend forsiktig inn stivpiskede eggehviter.
 Fyll røren i en form, 24 cm i diameter,
og stek ved 160 °C i 30-35 minutter.
Avkjøl bunnen.
Rør sammen eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker.
Varm det opp over svak eller middels varme til kremen tykner.
Avkjøl kremen og rør inn mykt smør.
Sett kremen kaldt til den stivner.
 Legg bunnen på et serveringsfat og bre over kremen.
Pynt med hakkede pistasjenøtter eller sjokolade.
♥ Hege ♥


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar